Elinstallation

Är du i behov av en elinstallation i ditt nya boende? Eller behöver du få kompetent service genomförd av din redan befintliga elektriska utrustning? Hör då av dig till oss – vi är en behörig, erfaren och serviceinriktad elektriker i Norrköping.

  • Garanterat arbete
  • Akut utryckning
  • 20+ års erfarenhet

Anlita en elektriker för kvalitetens skull

Även om vissa enklare eljobb får genomföras av en lekman, så rekommenderar vi alltid att du anlitar auktoriserad elektriker. Det är ett säkert sätt att garantera att hållbarheten blir längre, säkerheten större och dessutom kommer du få mindre problem med försäkringsbolagen om en olycka ändå skulle vara framme.

Särskilt om du har ett äldre hus är det av största vikt att du anlitar utbildat och erfaret folk. Och då är det en bra idé att låta installatören kolla läget redan vid den ordinarie husesynen. I en ordinarie husbesiktning ingår vanligen inte en elbesiktning.

Ladda elbilen säkert

Ful-ladda inte din elbil i ett vanligt vägguttag! Det kan vara en stor brandfara, dessutom går det långsamt.

Investera istället i en riktig laddbox. Vi installerar laddboxar av olika typer efter kundens behov och önskemål. Vi kan också fixa lastbalansering och/eller fasbalansering om det behövs.

Har du ett företag eller en bostadsförening där flera laddplatser behövs så fixar vi det också.

Byt ut ojordade eluttag

Även när du ska byta ut ojordade uttag mot jordade så bör en elektriker anlitas. Särskilt viktigt är detta utomhus samt i känsliga utrymmen som kök, tvättstuga, badrum och källare.

En osäkerhetsfaktor vid elinstallationer i ett hus är den tidigare ägaren. Det är inte lätt att veta hur den personen som bodde i huset innan du flyttade dit resonerat och hur korrekta elinstallationerna i huset är. Det finns otaliga exempel på farliga elinstallationer som både orsakat bränder och andra personskador.

Vi rekommenderar en jordfelsbrytare

Vi kan hjälpa dig att installera en jordfelsbrytare, som mycket väl kan rädda liv om olyckan en gång är framme. En jordfelsbrytare stänger snabbt av strömmen om ett jordfel uppstår, vilket minskar risken för personskador och bränder orsakade av elektricitet.

En jordfelsbrytare ska alltid installeras av en certifierad elinstallatör. Vi har den rätta kompetensen och hjälper gärna till med att installera en jordfelsbrytare i ditt hem!

Kontakta oss på Elino

Vi lämnar kostnadsfri offert om ni tackar ja till vårt arbete som elektriker åt dig. I annat fall där felsökning eller utkörning sker i samband med offert, debiterar vi för den tiden, om ni tackar nej till vårt förslag på Elinstallationer i Norrköping.

Contact Form

Referenser

  • Victron ESS Batterilager
  • Victron ESS Batterilager
  • Victron ESS Batterilager
  • Victron ESS Batterilager
Victron ESS batteri-system för lagring av solel och backup vid strömavbrott.
  • Laddbox
  • Laddbox
Zaptec laddbox för elbil.
  • Elcentral
Vi byter och bygger om elcentraler. Inkoppling av solcellsanläggningar, elbilsladdboxar och lastbalansering mm.