Om oss

Med mer än 20 års erfarenhet av elinstallationer har vi samlat på oss en stor kunskap och ett kunnande som är utöver det vanliga. Vi har en stor portion yrkesstolthet och en passion för det som vi gör och utför tillsammans med de bästa elektrikerna.

  • Garanterat arbete
  • Akut utryckning
  • 20+ års erfarenhet

Våra värderingar inom varje projekt

Snygga prydliga och framför allt säkra dragningar är A och O för ett lyckat utfört jobb anser vi. Vi har allt från stora kunder till små kunder, utför enkla en timmas jobb till månadslånga komplicerade projekt. Inget är för svårt, för litet eller för stort för oss är vårt motto. ”Lätt som en plätt!” när kanske inte för el koppling är rätt avancerade saker, men det är lätt för dig att nå oss och boka en konsultation.

Samarbeten som gör ett större utbud

Elino kan tack vare ett nära samarbete med Bo kvar bostadsanpassning, tillhandahålla ett större utbud än bara elen i ditt hem, med spisvakter, vattenstopp, huvudbrytare, brandsläckare, brandvarnare samt brandfiltar m.m

 

Du ska få känna dig trygg i ditt eget hem

Vi vill att du ska vara trygg i ditt hem, vi ser till att din el är rätt kopplad efter konstens alla regler, medan våra partners ser till de övriga, allt du kan tänkas behöva.

Våra hemnära tjänster är avdragsgilla enligt ROT.

Och namnet Elino?

Jo det är helt enkelt en lekfull förkortning på Elinstallationer i Norrköping.

Kontakta oss på Elino

Vi lämnar kostnadsfri offert om ni tackar ja till vårt arbete som elektriker åt dig. I annat fall där felsökning eller utkörning sker i samband med offert, debiterar vi för den tiden, om ni tackar nej till vårt förslag på Elinstallationer i Norrköping.

Contact Form